Viktig informasjon om forestillingshelgen!

Her finner dere informasjonen i forbindelse med generalprøven 2. juni og Sommershowet i Stormen 3. juni!

Sommershow 2.-3. juni
27.05.201821:00 Admin

LYSSETTING OG GENERALPRØVE I STORMEN LØRDAG 2.juni:

Kl 09:30 – 11:45 lyssetting for alle på DEL 1 (før pause) i Stormen. Ha på kostyme! Finn en instruktør og de vil vise angitt plass. Navn på danseklasse står på utsiden av garderobedør.

Kl 12:15 - 14:30 lyssetting for alle på DEL 2 (etter pausen) i Stormen. Ha på kostyme! Finn en instruktør og de vil vise angitt plass. Navn på danseklasse står på utsiden av garderobedør.

Kl 15.00 - 17:30 Generalprøve for alle i Stormen!!!

Se rekkefølge i fil som ligger her i artikkelen!

Under lyssettingen kan elevene sitte i salen for å se på de andre som opptrer, men under generalprøve må alle være på anvist plass.

Etter forestillingen skal alle kostymene legges i sekker merket med «kostymer». Husk skiftetøy!! Ingen må ta kostymene med seg hjem!

Alle som skal inn i konsertsalen for å se forestillingen må kjøpe seg billett. Billetter fås kjøpt gjennom Stormen kulturhus. Link til forestillingen ligger også på vår hjemmeside; Streetjazz.no.

HJELP ØNSKES!! Om noen kjenner ungdommer/voksne som ikke skal se forestillingen og kan tenke seg å hjelpe til backstage! Det er ca. 150 dansere som skal av og på scenen, så litt ekstra hjelp er veldig ønskelig :) Send en mail til Monja, monja@streetjazz.no om dere vet om noen som har anledning til å hjelpe til.

Til dere med barn i barnehagealder:
Det er ønskelig at en av de foresatte er tilstedet på øvinger og for noen barn, også backstage i Stormen. Noen av barna har behov for en trygghetsperson sammen med seg og instruktørene har ikke anledning til å være tilstede for å passe på. For de barna som ikke har dette behovet, kan det være nok med at vi har hjelpere som titter innom i tillegg til de foreldrene som er der, men sistnevnte må dere avtale med hverandre på forhånd. For den foresatte som er med backstage vil det selvfølgelig bli anledning til å komme fram når barnet skal på scenen, slik at dere får sett barnet danse. Den personen som er backstage skal ikke betale inngang.

 

Viktig info ang forestillingen i Stormen Konserthus søndag 3. juni kl. 16:30.

I år vil vi tar vi dere med inn i inspirasjonens verden uttrykt gjennom dans. Vi blir inspirert av så utrolig mye forskjellig og det gjenspeiler seg også i årets forestilling.

På forestillingsdagen er det oppmøte i Stormen senest kl 16:00 på angitt plass, altså 30 min før forestilling. Dette gjelder for de som møter klar til forestilling, klær, hår og sminke må da være på plass. Skal dette gjøres i garderobe, må elevene møte tidligere.
Ta med mat og drikke. Ikke sukkerholdig!! Vi har nok energi :) Ta med spill, tegnesaker etc.

Om noen har behov for å dra før alle skal på scenen igjen etter endt forestilling, SKAL ansvarlig instruktør ha beskjed, slik at vi har oversikt over alle elevene. Det er ønskelig fra vår side at så mange som mulig er med helt til slutt og er med på scenen når alle samles der for å takke for oss.
Da sees vi!!
Hilsen oss instruktører.

Rekkefølge generalprøve og forestlling!